Canon AE-1 ér valamit?
Sajnos nem sok mindent. Nagyon sok ember őrzi otthon egy letünt kor eme vívmányát. Bár állítólag újra reneszánszát fogja élni a filmes fényképezés, de már csak egy nagyon szűk réteget fog érinteni.
Tudomásul kell venni , hogy lezajlott egy digitális technikai forradalom. Lehet próbálkozni apróhhirdetésekben, hátha új gazdára talál, de sajnos ma már nem sok pénzt lehet elkérni érte....
Ezt találtam:
Így működik a piac gazdaság. Kereslet- kínálat. Ez az örök szabály.
Ha valamit sokan akarnak megvenni annak felmegy az ára, na ugyan ez a logika érvényes a filmes gépekre.
Vagyis ami nem kell senkinek annak lemegy az ára.....
Vígasztalásul mondom, hogy én is őrzök egy valamikor szebb napokat megélt filmes gépet ami valamikor 200ezer forint volt, leakciózva vettem meg 64ezerért, de nem fogom odaadni senkinek pár ronygyos ezer forintért....pedig nem használom már vagy 10éve. Rosszkor vettem, rossz időben, ennyi...Még a digitális forradalom hajnalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!