Canon AE-1 ér valamit?

Figyelt kérdés
Van hozzá 5 féle lencsés valami az elejére(nem tudom a nevét mert nem értek hozzá) akkor valami antennás is,azzal lehet elindítani,akkor egy kábel ami összeköti a tetején lévő vakus valamit,na meg van egy táskája is,jó állapotú,még karcolás sincs rajta.Elnézést a béna magyarázatért de tényleg nem értek hozzá,csak hozzám került.
2017. febr. 5. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nem sok mindent. Nagyon sok ember őrzi otthon egy letünt kor eme vívmányát. Bár állítólag újra reneszánszát fogja élni a filmes fényképezés, de már csak egy nagyon szűk réteget fog érinteni.

Tudomásul kell venni , hogy lezajlott egy digitális technikai forradalom. Lehet próbálkozni apróhhirdetésekben, hátha új gazdára talál, de sajnos ma már nem sok pénzt lehet elkérni érte....

Ezt találtam:

[link]

2017. febr. 5. 21:12
 2/6 A kérdező kommentje:
ez a 22 000 reális ár?
2017. febr. 5. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Így működik a piac gazdaság. Kereslet- kínálat. Ez az örök szabály.

Ha valamit sokan akarnak megvenni annak felmegy az ára, na ugyan ez a logika érvényes a filmes gépekre.

Vagyis ami nem kell senkinek annak lemegy az ára.....

Vígasztalásul mondom, hogy én is őrzök egy valamikor szebb napokat megélt filmes gépet ami valamikor 200ezer forint volt, leakciózva vettem meg 64ezerért, de nem fogom odaadni senkinek pár ronygyos ezer forintért....pedig nem használom már vagy 10éve. Rosszkor vettem, rossz időben, ennyi...Még a digitális forradalom hajnalán.

2017. febr. 5. 21:38
 4/6 A kérdező kommentje:
akkor lehet megtartom :)
2017. febr. 5. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Én például egy ilyen modellre vadászok de szerintem 22 ezer azért kicsit sok érte. Bármilyen jó filmes gép is, attól még nem hiszem hogy 22 rugót bárki adna érte aki filmes gépet akar. Szerintem vidd le az árát (objektívvel együtt) 8 ezer köré és a tartozékokat add el drágábban, úgy kB 30-40 ezret kapsz érte (mármint ha rá tudod venni az embereket hogy pont a te retró cuccodat vegyék meg).
2017. febr. 5. 23:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Van, amennyit ér, és van, amennyiért gazdát cserél. Ez a vaterás hirdetés még egyetlenegy indító licitet sem kapott, pedig már 3 hete fenn van. A feljebbi 8 a gép meg az objektív, vakuk darabja 2, táska 3... A szűrők, kinek mit ér.
2017. febr. 6. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!