Nikon 35mm 1,8 objektív elég buli fotozashoz vaku nélkül?
Figyelt kérdés
A gép nikon d902017. jan. 23. 15:50
2/7 anonim válasza:
Gondolod, az objektív majd világít?
3/7 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam a környező fénnyel lehet majd dolgozni
2017. jan. 23. 16:34
4/7 anonim válasza:
Hát ha egyszer egy kis időd lesz, ugorj be egy-két szórakozóhelyre, hogy lásd, mennyi fény van. :)
5/7 A kérdező kommentje:
1,8 80on iso 1250 akkor nem lehet semmit kezdeni?
2017. jan. 23. 16:43
6/7 anonim válasza:
Egyszerűen annyival sokszínűbb a világítás kérdése, hogy ez nem megválaszolható két szóval. Lesz, ahol ez elég lesz, és jóval több lesz, ahol nem. Már csak, ha arra gondolsz, hogy az amúgy átlagosan kielégítő világításban a fényképezendő alany tőled 2 m-re áll, és a legközelebbi fényforrás tőled 3 méterre van abban az irányban, az arca totál sötétségbe borul.
7/7 anonim válasza:
Attól hogy 1.8 még nem lesz éjjellátó a fényképező... nekem is volt 50mm 1.8-am, este kb. semmit nem értem vele hiába 1.8-as.
Az meg hogy feltolod az iso-t kevés fénynél, csak a képet rontja, még nyomtatásban is fog látszani hogy mennyire tré.
És még valami, a vaku szinkronidő 1/200 ha mégis azt használnád, nem biztos hogy elég lesz ahhoz hogy nem mozduljanak be az emberek. Ha pofántolod őket a vakufénnyel akkor megint csak csúnya lesz a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!