Milyen kompakt fényképezőgépet vásároljak az alábbi kritériumok alapján?
Szeretnék venni egy kompakt digitális fényképezőgépet. A tükörreflexeseket mindenképp elvetettem, mert annyira mélyen nem akarok belemenni a fotózásba és annyira nem érdekel a dolog, hogy olyan szinten elsajátítsam a fotózást. Viszont mivel gyakran járom a hegyeket, hegyvidékeket belföldön és külföldön is, ezért egy kis méretű, könnyű fényképezőgépre lenne szükségem, amivel szép tájképeket, panorámaképeket, természetfotókat tudnék készíteni. Olvastam, hogy vannak már olyan kis kompakt gépek, amelyek már nagyban megközelítik a tükörreflexesek minőségét. Na nekem valami ilyesmire lenne szükségem és nagyon fontos, hogy kis méretű és könnyű legyen, ahogy írtam. Olyan 100.000 Ft. körüli összeget tudnék erre rászánni, ha kicsit túllépjük az nem olyan nagy baj.
Tudnátok mondani pár konkrét példát, hogy milyen gépek közül választhassak?
Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!