MuSky kérdése:
Folyamatos led világítás dslr videózáshoz?
Figyelt kérdés
egy canon 750D-vel szeretnék felvenni videókat
tudom, hogy ez nem a legprofesszionálisabb megoldás de nem studio körélményekhez vagy film forgatásokhoz kell, csak a képzős egyetemi felvételire beadandó rövid filmekhez és videó munkákhoz.
ti milyen folyamatos led világítást használnátok?
azért nehéz döntés mert mindegyiknek körélményes a töltése, csak sony aksik jók hozzájuk amikhez külön töltőt kell venni stb
és milyen állványra tennétek a led világítást?
2017. jan. 14. 08:18
1/4 A kérdező kommentje:
ismertek olyat amihez töltőt és aksit is adnak?
mert általában külön venni drágább, mint maga a világítás
pl a neewer cn 160 is ilyen
2017. jan. 14. 08:20
2/4 anonim válasza:
Led szalag,de én mondjuk már profiban nyomom,softbox-al.
3/4 A kérdező kommentje:
hm igazából a softbox sem lenne sokkal drágább ahogy néztem az árakat ebay-en
2017. jan. 14. 09:24
4/4 anonim válasza:
Softbox, egy objektív köré szerelhető makróvaku, Yongnuo YN-300 III videilámpa. De viszont azt mondom hogy ezek közül inkább max kettőt vegyél, tévedés hogy 20 lámpával tökéletes világítás lesz. Néha jól jön, néha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!