Nem gyanús ez a dolog? (lent)
Figyelt kérdés
Rendeltem egy Canon géphez való objektívet 25%os kedvezménnyel. Raktáron készleten volt. Úgy látszik utolsó darab volt mert a rendelésemtől kezdve már csak megrendelésre lehet igényelni tehát már készleten nincs. És az ára vissza ugrott az eredetire.
Kérdés az hogy nincs e valami aljas oka annak,hogy ilyen gyorsan meg akartak szabadulni egy egyébként nem kifutó terméktől? Ez az obi egy tartós darab és még sokáig lesz a piacon... Esetleg nem lehetséges hogy valami problémás vissza küldött áruról van szó?
Mire figyeljek oda átvételkor?
2017. jan. 7. 22:18
1/4 anonim válasza:
Bármikor lehet egy ilyen jó vétel, szerintem ezért nem kell aggódnod.
2/4 anonim válasza:
Mivel nem személyesen boltban vetted, így 14 napon belül jelezheted az elállási szándékod amennyiben kivetnivalót találsz a termékben, így élhetsz a törvény biztosította jogoddal a visszaküldés és pénz visszafizetés tekintetében.
3/4 A kérdező kommentje:
egy manuális obinál a lencsék felületén kívül kell még mást is nézni?
2017. jan. 8. 00:06
4/4 anonim válasza:
Szerintem minden ok. Volt nekik egy darab amitől meg akartak szabadulni, ennyi. Lehet hogy nem sokan akarnak ilyet vásárolni és már régóta csücsült raktáron, azért engedtek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!