Nikon D60 as gépemet elejtettem, és azóta nem működik, azt írja ki, hogy Error. Press shutter release button again. Kb. mi baja lehet? Tippek a javításhoz?
Tipp a javításhoz: vidd szervizbe. Ott kb. azt is meg tudják mondani, mi baja van.
Nem igazán értem a kérdésedet, bármi eltörhetett benne. Márpedig a kérdésből ítélve te nem fogsz tükörmozgató mechanikát vagy bármi egyebet cserélni benne.
Köszönöm a választ, igazán sokat segítettél.
A legközelebbi Nikon szerviz 400 km-re van tőlem,ezért hanyagolom a szervizes dolgot,, és arra lettem volna kíváncsi, hogy a hibaüzenet alapján egy hozzáértő ember, lehet ha meg tudná tippelni a baját. Pl. ha a zárszerkezet hibásodott meg, akkor nem érdemes foglalkozni vele. Esetleg valami tipp a diagnosztikához, hogy tudjam, hogy a megéri e a nagy cécó.
Egész biztos, hogy a tükör vagy a redőny mechanikája sérült. Azt viszont senki nem fogja tudni neked így a távolból megmondani, hogy elég-e kicsit megnoszogatni mert épp csak beragadt, vagy el van törve valami és kuka.
Gondolom, azon már túl vagy, hogy beírod a hibaüzenetet a youtube keresőjébe, hogy végignézd, mennyi különféle mechanikai hiba okozhatja ezt az általános hibaüzenetet.
Feltételezem, némelyik egyszerűbb javítást, amit ott láttál, már meg is próbáltál, ugye?
na, ma este az egyik youtube-os javítás bevált, bár nem kevés türelem kellett hozzá.
Lényeg hogy működik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!