Elejtettem a CANON sx50es fényképezőmet. Hogyan deríthetem ki hogy mennyire sérült meg ha első ránézésre nincs baja?
Figyelt kérdés
Lencse nem tört, képet tudok vele készíteni, de kicsit kotyog... azaz ha megrázom. Szerintem előtte is lötyögött kicsit de nem tudom mennyire - most beparáztam. Képet csinál, zoomoltam is, egyelőre megvan - de pl ki tudná átnézni, hogy van-e baja? ... Most este van - 100% hogy emiatt nem lehet vele jó képet készíteni, de holnapig várjak?
Bocs a hüe kérdésért de be vagyok parázva mert még sosem ejtettem le gépet - ez meg az asztalról esett le. A javítás az horribilis _ nekem - mit csináljak, mivel tudom megkeresni, ha van hiba benne? Ennek a fényképezőnek nincs ilyen hogy diagnostic center?... vagy valami hasonló....
Köszi, ha valaki tud válaszolni.
2013. okt. 31. 20:44
1/2 anonim válasza:
Ha működik, akkor működik, nem értem mi a bajod. Majd akkor akard javittani, ha már nem működik...
2/2 A kérdező kommentje:
én pl arra gondoltam, hogy bereped valami és a használat közben meg mondjuk idővel eltörik - pl a lencsebehúzó "motor" ... ami nem biztos hogy azonnal érzékelhető hiba. Bocs h nem vtam egyértelmű... de igen.. szépen működik - megvolt a tanulólecke - esésgyanús helyre soha nem fogom tenni..... Köszi a választ.
2013. nov. 2. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!