Canon eos 760D vagy Nikon D5500? (személyes vélemény)

Figyelt kérdés
Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni? Először Nikont néztem de apa ismerősének az van és azt mondja h pár év után sok baj lett vele. Másrészt ahogy néztem mind a két készüléknek vannak előnyei és hátrányai is egymáshoz viszonyítva. Akinek van valamelyik gépről személyes tapasztalata az meg tudná velem osztani? Vagy a két gyártó közti véleményét. :)

#Canon #Nikon #Nikon D5500 #Canon eos 760d
2017. jan. 4. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt tudom javasolni, ha teheted próbáld ki mind a kettőt és amelyik jobban kézre áll.

[link]

2017. jan. 5. 15:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez egy örök hitvita. Akinek Nikonja van az azt mondja Nikon, akinek Canon azt, hogy Canon. Nekem az előző Nikonom 12 évig bírta pedig nem kevés helyen voltam vele, és valószínűleg ha nem ejtem le a földre még most is menne. A most közel 2 éves gépnek még semmi baja.
2017. jan. 5. 23:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2017. jan. 7. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!