Rosszat tesz a kompakt fényképezőgépemnek ha kint a hidegben használom -2 -3 fokban?
Figyelt kérdés
Canon Powershot g7x mark 2 típusú fényképezőgépem van. Kint használnám 3-4 óráig mert timelapse-eket szeretnék késziteni. Árt ez neki?2016. dec. 17. 17:41
1/6 anonim válasza:
eső,hó éri ha nem akkor ez a szibériai -2-3 fok azért nem árt neki
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem. De a használati utasításban elvileg benne van a működési hőmérséklet-tartomány.
3/6 A kérdező kommentje:
Működött rendesen, 1 órát használtam miután behoztam nagyon bepárásodott. Ez árt esetleg neki?
2016. dec. 17. 18:08
4/6 anonim válasza:
meg kell várni míg átveszi a melegebb környezet hőmérsékletét és csak utána szabad bekapcsolni. Azaz meg kell várni míg a párásodás megszűnik
Ez benne szokott lenni a használati utasításban
5/6 A kérdező kommentje:
Na most akkor is be volt kapcsolva mikor párás volt, ez baj? letisztítottam a lencséről a párát, mostanra már teljesen normál állapotú.
2016. dec. 17. 22:40
6/6 anonim válasza:
Én is kapcsoltam már be párásan laptopot és nem volt gond
szóval nem biztos hogy lett tőle baja de azért egy komolyabb gépre én jobban vigyáznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!