Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hol tudok a képeimmel "feltörni"?

Hol tudok a képeimmel "feltörni"?

Figyelt kérdés
Az instán létrehoztam egy oldalt amin a képeimet tettem fel (legoimrol elég jó képek) de nem semmi észlelés ugyanez a Facebookon. Hol "értékelik viszonylag hamar a jó képeket, irjátok légyszíves

2016. nov. 12. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyetlenegy lehetőséged van: minőségi tartalmat gyártani. Ha az megvan, előbb vagy utóbb lassan-lassan jönnek az arra fogékony látogatók is. Nincs olyan, hogy így vagy úgy gyorsan feltörsz és hirtelen sokezer feliratkozód/követőd/lájkolód lesz. Amikor én elkezdtem még jóval könnyebb volt követőket gyűjteni, nem voltak még fizetős hirdetések a Facebookon, szinte kizárólag a minőségi tartalom számított és még képes volt egy nagyobb oldal segíteni a kisebbet, de mára már ez is korlátozva van. Mára a saját területemen kiemelkedőnek számítok, nagyon sokan elismerik amit csinálok, szakmán kívül és belül egyaránt, de ehhez évek munkája kellett és ezt - ha csak nincs valami nagyon nagy csoda folytán óriási szerencséd - Te sem fogod tudni megkerülni.
2016. nov. 12. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:

kiállítások, pályázatok.

Ha tényleg jó vagy akkor ott meg kapod ami megillet

2016. nov. 12. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
#2: A pályázatok jelentős többsége baromira nem mérvadó. (lásd Capa Nagydíj) Sajnos volt szerencsém végigszenvedni néhány fotópályázat zsűrizését ahol tömegével szórták ki a valóban értéket képviselő képeket és magasztalták egekig a sz@rt.
2016. nov. 12. 23:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát menj olyanra ahol a tiédet szeretik!

Ebben a világban minden kis kakas megtalálja a maga kis szemétdombját ha akarja...

De ha te baromi jó vagy akkor annak is meg lesz a fóruma csak keresd meg. Ennyi

2016. nov. 13. 00:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Amúgy kíváncsivá tettél....

Szívesen megnézném egy igazán jó képedet ha feltöltöd!

(persze csak 700as pixel méretben, hogy a patkányok ne tudják lenyúlni...)

2016. nov. 13. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Na igen a szemlélet különbözik

Van aki attól élvez el hogy micsoda szakmai tudást vonultat fel a kedves fotós. Amúgy a fotó bármikor reprodukálható.

Van aki attól, hogy vagy hány milliós technikát

Van aki azért van oda hogy semmilyen manipuláció ne érje a képet se fotózás közben se utána (ez persze már nagyon szubjektív)

Van aki meg a művészi hatást nézi függetlenül attól hogy azt hogy érték el.

Szerintem egy fotó akkor igazán jó, hogyha eredeti és önálló életre kel. Azaz már másról szól mint amit eredetileg lefényképeztek.

2016. nov. 13. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:

ahhoz, hogy lássák is a képeidet, az emberek elé kell, hogy kerüljön. az Insta és a FB is csak lehetőség arra, hogy sokan lássák, ettől még nem fog megtörténni. a FB oldalad pl. oszd meg a barátaiddal, hátha nekik tetszik, lájkolni és megosztani fogják ők is, ami forgalmat generál, elküldik, megosztják másokkal is és így lesznek követőid.

Instán pl. használj a képeidre, műfajra, egyebekre jellemző hashtageket, hashtageld be őket népszerű fotós csoportokba, mint #mik #igers. nem tudom, hogy létezik-e ilyen legós műfaj, vagy csak te találtad ki. ha mások is csinálják, akkor keresd meg, hogy ők milyen hashtageket használnak és kezdd el te is használni. ha létezik ennek a műfajnak saját közönsége, rajongói, akkor keresd meg az ő fórumaikat, FB és egyéb csoportjaikat, ahol megoszthatod a képeidet és valószínűbb, hogy jobban értékelni fogják, min tbárki más.

ha bírod a kritikát, akkor a FB olalt linkeld be fotós csoportokba, kérj véleményeket, visszajelzéseket és ha már itt feltetted a kérdést, akkor itt is megoszthattad volna a linket, hogy tudjuk, miről is beszélünk. viszont az észrevételek nem biztos, hogy mind pozitívak lesznek. még akkor sem, ha tényleg jók a képeid, de ha nem is annyira jók, akkor meg pláne le fogják húzni sokan, mert a dolgok szubjektívek és mindenkinek más tetszik.

egyébként miből gondolod, hogy tényleg annyira jók a képeid, ha senki nem lájkolja őket? lehet, hogy nem annyira jók a képek, hogy lájkolják az emberek. de az is lehet, hogy csak a téma nem mozgat meg senkit. miből gondolod, hogy bárkit is érdekelnek a lefotózott legóid? (nem állítom, hogy nem jók a képeid, vagy hogy nem érdekelnek senkit, hiszen még csak nem is láttam a képeidet. de azért az egy teljesen jogos kérdés, hogy vajon miért is lenne ez bárkinek érdekes rajtad kívül? márpedig ha közönséget akarsz a képeidnek, akkor el kell rajta gondolkodni, hogy vajon kit is érdekelhet és őket hogyan tudod elérni.

viszont a népszerűség, lájkok és megosztások nem minden. attól, hogy valakinek sokan lájkolják a képeit, még egyáltalán nem biztos, hogy valóban jók is a képek, vagy a fotós...

2016. nov. 14. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!