Egy telefont olyan könnyű feltörni? (jelszavas lekódolásra értem)
Szóval az elején leszögezném hogy nem akarok feltörni egy telefont sem.Csak ismerősöm mondta hogy nagyon könnyen fel tudná törni a telefonomat.Én nem igazán értek ehez.Ezért érdekelne főleg olyan véleménye aki tényleg képes erre szóval feltud törni egy telefont.
Ha például nem találgatós módszerről beszélünk hogy mondjuk eléggé ismer engem ahoz hogy tudja a születési dátumom,házszám..stb. De ez lényegtelen szóval nem próbálkozós módszerrel törné fel (ha egyáltalán megpróbálná) mert mondtam neki hogy egy teljesen random számkombináció a jelszavam.
Ez ilyen egyszerű lenne?Ha valahogy fel is lehet törni akkor ahoz mennyi idő szükséges?
Add a kezébe, és mutassa meg! Nem fog sikerülni.
A feltörés alatt amúgy mit értesz pontosan?
Adok egy telefont, amin sem android, sem windows, sem IOS nincs, mert az egy telefon, és nem más.
Fel tudod törni?
A feltörés és a gyári visszaállítás nem ugyan az!
Feltörés az amikor hozzáfér a támadó a másik adataihoz. Gyári visszaállításnál viszont törlődnek az adatok mielőtt használatba vehetnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!