Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen tükrös gépet ajánlanáto...

Milyen tükrös gépet ajánlanátok 250ezer Ft-ig? Elsősorban használt vázon gondolkodom, max 30-40ezer expóig.

Figyelt kérdés

3 éve fotózom hobbiszinten egy belépő vázzal, elsősorban portézok. Lassan váltani szeretnék, "kinőttem" a mostani gépet.

A fenti összeget csak vázra szánnám.

2016. szept. 26. 09:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azt legalább leírhatnád, hogy miben nőtted ki a gépet, vagy milyen korlátok közé szorít, ugy egyszerűbb lenne valamit javasolni.

Egyéb infó hiányában én azt javaslom, hogy objektív terén fejlessz (bár nem tudom, mid ban eddig). Az nagy minőségi ugrást tud hozni, ha egy kitobit L-esre cserélsz.

Milyen téren van szükséged többre? Miért kell cropos váz?

Így max találgatni tudumk, segíteni nem.

2016. szept. 28. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!