Milyen tükrös gépet ajánlanátok 250ezer Ft-ig? Elsősorban használt vázon gondolkodom, max 30-40ezer expóig.
3 éve fotózom hobbiszinten egy belépő vázzal, elsősorban portézok. Lassan váltani szeretnék, "kinőttem" a mostani gépet.
A fenti összeget csak vázra szánnám.
5D2
Bár a 30-40 ezer expóból engedned kell,mert ilyent nem fogsz találni.Most elindult lefelé az 5D2 ára(Remélem, ezzel a jelenlegi tulajok is tisztában vannak...).
"Kedves" acélszív! Természetesen vannak ötleteim, megannyi tesztet átolvastam már, de minél több véleményt szeretnék meghallgatni, mielőtt választok. Köszönöm a cseppet sem konstruktív válaszod, ezért kár is volt pötyögni.
Bevallom őszintén, inkább APS-C vázban gondolkodom, de ha FF-t választanék, az 5D Mark II lehet nem lenne rossz választás, ott azért az igényeimből is lejjebb adnék expószám terén, tudom, hogy ennek a szériának a zárszerkezete jobban bírja a strapát.
Köszönöm az ötletet!
Annyiból jogos Acélszív megjegyzése, hogy 3 év után már elég határozott elképzelésnek illene lenni. Első gépnél szoktak kérdezősködni, utána már azért cserél az ember vázat, mert már kinézte a következőt.
Amúgy mit nőttél ki? Én Pentaxos vagyok, de neked a Canon 750D-t javasolnám. Aztán mire ezt is kinövöd, addigra biztos lesz elképzelésed a következő vázzal kapcsolatban.
Hm, akkor leírom ismét: Vannak elképzeléseim, szándékosan nem írtam semmilyen szóba jövő típust, szubjektív vélemények érdekeltek volna.
1000D-m van jelenleg, egy ideje már azt érzem, hogy nagyon korlátok közé szorít.
már bocs koma, de ahol az a legfontosabb infó, hogy "Canon -os vagyok" ott én nem sok hozzáértést látok. Semmi támpontot nem adtál, csak egy árhatárt.
Ez így amatőr hozzáállás.
Mindenképp kell a csere, lestrapáltam rendesen ezt a gépet.
Ez egy szuper meglátás egyébként, amatőr is vagyok. Leírom sokadjára is: Vannak ötleteim (konkrétan három típus), de engedd már meg kérlek, hogy úgy tegyem fel a kérdésem, ahogy én szeretném.
Olyan hatalmas választék nincs, hogy egy ármaximum és egy márka ne szűkítené le a kört pár versenyzőre. Sőt, még azt is leírtam, hogy inkább cropos vázat vennék.
A megszólítást illetően pedig inkább komámasszony lesz az. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!