Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Szerintetek milyen lett a kis...

Benjiro Hungaria kérdése:

Szerintetek milyen lett a kis filmem?

Figyelt kérdés

Készítettem egy rövid kis filmet a középkategóriás DSLR fényképezőgépemmel, egy Nikon D3200-al. Le akartam tesztelni, hogy a 4k valóban egy üzleti "csalás" olyan szempontból, hogy az embernek mmuszály-e venni egy 2x annyiba kerülő 4k-s videókamerát vagy elég a fullHD, amit egy ilyen kis DSLR biztosít. Szerintetek jó lett, vagy mi a hiba, ha van? :) Itt a link:

https://www.youtube.com/watch?v=nhK39zTqtdc&feature=gp-n-y&g..

Kérem akinek nem tetszik, ne jelezzen vissza negatív kommentekkel! Köszönöm.

2016. aug. 13. 11:29
 1/9 anonim válasza:

Csodálatos, nagyon jól kezeled a gépet, jól csípted el a pillanatot, jó operatőri vénád van, és a készülék is tök jó (elegendő). szuper kisfilm lett! Bámulatos!!!

.. kár,hogy negatív kommenteket nem engedsz!

2016. aug. 13. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Ne kérj véleményt ha nem érdekel a negatív komment. Az is kritika amit meg kell fogadni és építkezni belőle ha jogos. Azzal hogy csak pozitív választ fogadsz el teljesen torz véleményt fog kapni, csak azt amit hallani akarsz. Ennek így viszont semmi értelme.
2016. aug. 13. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

2,5 percen keresztül a mezőn hajladozó virágok + néha megjelenik a képen egy kutya. Szóval ez kereken nulla, de ahhoz már értesz, hogy stáblistaszerűen felsorold magad a semmi végén :))

És ha nem tetszik a negatív komment, akkor mutasd meg mutterodnak, vagy más rokonnak, azok úgyis azt fogják mondani: - Jaj de szép a film Pistike, milyen ügyes vagy!

2016. aug. 13. 12:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek milyen lett a kis filmem?"

Unalmas.

"Készítettem egy rövid kis filmet a középkategóriás DSLR fényképezőgépemmel, egy Nikon D3200-al."

Azt hittem, az belépőszintű dslr.

"Le akartam tesztelni, hogy a 4k valóban egy üzleti "csalás" olyan szempontból, hogy az embernek mmuszály-e venni egy 2x annyiba kerülő 4k-s videókamerát vagy elég a fullHD, amit egy ilyen kis DSLR biztosít."

Ezt már rajtad kívül jópáran letesztelték. Amit te csináltál, abból például pont nem derül ki semmi - legalábbis, amíg az emberek fullHD monitorokat használnak.

"Szerintetek jó lett, vagy mi a hiba, ha van?"

Szépek a színek, láttam már sokkal rosszabb kamerakezelést is, de ez kevés. Nincs mondanivalója a művednek, hiába írod a tecsőn, hogy mennyi fájdalom van benne, én ezt nem látom, csak a rétet meg a kutyát. Semmitmondó.

":)"

Ezt nem tudom mire vélni. Talán viccnek szántad az előző kérdést?

"Kérem akinek nem tetszik, ne jelezzen vissza negatív kommentekkel! Köszönöm."

Helytelen! És mellesleg teszek is rá. Ha kizárólag azt akarod hallani, ohgy jajdeügyesvagypistike, akkor mutasad meg a nagymamádnak, amit csináltál. Lehet, hogy vak és nem látja, de akkor is meg fog dícsérni. Ha azonban fejlődni akarsz, akkor sokkal többet ér a negatív kritika, mint a pozitív. Ha tudod, mik a hibáid, tudsz dolgozni rajtuk, míg ha azt hiszed, tökéletes vagy, akkor könnyen bohócot csinálsz magadból. Ahogy egy ilyen kéréssel is.

2016. aug. 13. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:

"vagy mi a hiba, ha van? :)"

Csupán az hogy itt mutogatod.

Érdekes módon nekem is ugyanaz a szám jutott eszembe a lehetséges sok közül, a nulla.

De egy 10 éves gyerektől kb ez a szint normálisnak mondható (lehet hogy már 11, bocs). Az érdem a kameráé.

Ötletes hogy nem töltötted az időt a youtube csaornához feltöltött képpel, egyszerűen letöltöttél egyet profi fotós módjára:

[link]

A névválasztás is zseniális, már csak meg kell tanulni hogy mit jelentenek azok a szavak együtt:

Short Movies Hungary

Kb. ilyennek érezlek, mint ennek a rövidfilmnek a főszereplője, melynek készítője számos díjat elnyert alkotásával:

https://www.youtube.com/watch?v=X1h_Zd7VKwM

2016. aug. 13. 13:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönök minden visszajelzést! A jókat is és a kevésbé jókat is! :) Magam 15 éves vagyok, csak azt nem akartam, hogy anyázás legyen a videó alatt, nem a kritikára értettem! :)
2016. aug. 13. 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Zseniális. Ez volt az első gondolatom a filmed után. Még mindíg a hatása alatt vagyok. A gondolatisága, a mögöttes tartalom is kiváló. Egyszerűen átjött minden érzelem, és a vizuális hatás. Magával ragadó a visszafogottsága de mégis végig lekötött , szinte odaszegezett a monitor elé és beszippantott az a virtuális világ amit megteremtettél. Szerintem ne hagyd abba, jó úton jársz. Még pár év és ünnepelt rendezője vagy operatőre lehetsz kis országunknak. Szinte látom ahogyan sorra veszed át a díjjakat: Golden Globe, Arany Pálma, Oszkár. De egyet ígérj meg ha majd kezedben lesz a kis arany szobrocska és oda lépsz majd a mikrofonhoz , akkor a mondókád remélem úgy kezdődik majd, hogy : szeretném megköszönni a gy.k..hu -nak ....is....:)
2016. aug. 13. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Sarcasm detected :))
2016. aug. 14. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Arra jó, hogy facebook-ra kitedd, és begyűjtsd a barátok, rokonok gratulációját, másra azonban sajnos nem. Ezzel nem leírni akarlak, hiszen 15 éves kezdő vagy, még bármi lehet belőled, ennyi idősen én nemhogy ilyet nem csináltam, de még kamera sem volt a kezemben. Viszont meg kell tanulnod, hogyha többet akarsz elérni a nagyszülő elismerő szavainál, akkor nem elég kisétálni a ház mögé fél órára, majd összefűzni öt snittet egy videóba. Egyrészt kell egy jó ötlet, amiből ki lehet indulni, mert még a legelvakultabb filmszakosok se fogják bevenni azt, hogy ezzel te lelki gyötrődést akartál ábrázolni. Másrészt ezt az ötletet meg is kell valósítani, amihez szükséges elméleti és technikai tudás. A mozgóképnek van egy nyelvezete, amit meg lehet tanulni. Nézz sok filmet, és próbáld értelmezni, majd reprodukálni az átélt hangulatot. És nézz utána neten az operatőri, vágói ismereteknek. Már ha szeretnél ezzel egy fokkal komolyabban foglalkozni.
2016. aug. 15. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!