Szerintetek milyen lett a kis filmem?
Készítettem egy rövid kis filmet a középkategóriás DSLR fényképezőgépemmel, egy Nikon D3200-al. Le akartam tesztelni, hogy a 4k valóban egy üzleti "csalás" olyan szempontból, hogy az embernek mmuszály-e venni egy 2x annyiba kerülő 4k-s videókamerát vagy elég a fullHD, amit egy ilyen kis DSLR biztosít. Szerintetek jó lett, vagy mi a hiba, ha van? :) Itt a link:
https://www.youtube.com/watch?v=nhK39zTqtdc&feature=gp-n-y&g..
Kérem akinek nem tetszik, ne jelezzen vissza negatív kommentekkel! Köszönöm.
Csodálatos, nagyon jól kezeled a gépet, jól csípted el a pillanatot, jó operatőri vénád van, és a készülék is tök jó (elegendő). szuper kisfilm lett! Bámulatos!!!
.. kár,hogy negatív kommenteket nem engedsz!
2,5 percen keresztül a mezőn hajladozó virágok + néha megjelenik a képen egy kutya. Szóval ez kereken nulla, de ahhoz már értesz, hogy stáblistaszerűen felsorold magad a semmi végén :))
És ha nem tetszik a negatív komment, akkor mutasd meg mutterodnak, vagy más rokonnak, azok úgyis azt fogják mondani: - Jaj de szép a film Pistike, milyen ügyes vagy!
"Szerintetek milyen lett a kis filmem?"
Unalmas.
"Készítettem egy rövid kis filmet a középkategóriás DSLR fényképezőgépemmel, egy Nikon D3200-al."
Azt hittem, az belépőszintű dslr.
"Le akartam tesztelni, hogy a 4k valóban egy üzleti "csalás" olyan szempontból, hogy az embernek mmuszály-e venni egy 2x annyiba kerülő 4k-s videókamerát vagy elég a fullHD, amit egy ilyen kis DSLR biztosít."
Ezt már rajtad kívül jópáran letesztelték. Amit te csináltál, abból például pont nem derül ki semmi - legalábbis, amíg az emberek fullHD monitorokat használnak.
"Szerintetek jó lett, vagy mi a hiba, ha van?"
Szépek a színek, láttam már sokkal rosszabb kamerakezelést is, de ez kevés. Nincs mondanivalója a művednek, hiába írod a tecsőn, hogy mennyi fájdalom van benne, én ezt nem látom, csak a rétet meg a kutyát. Semmitmondó.
":)"
Ezt nem tudom mire vélni. Talán viccnek szántad az előző kérdést?
"Kérem akinek nem tetszik, ne jelezzen vissza negatív kommentekkel! Köszönöm."
Helytelen! És mellesleg teszek is rá. Ha kizárólag azt akarod hallani, ohgy jajdeügyesvagypistike, akkor mutasad meg a nagymamádnak, amit csináltál. Lehet, hogy vak és nem látja, de akkor is meg fog dícsérni. Ha azonban fejlődni akarsz, akkor sokkal többet ér a negatív kritika, mint a pozitív. Ha tudod, mik a hibáid, tudsz dolgozni rajtuk, míg ha azt hiszed, tökéletes vagy, akkor könnyen bohócot csinálsz magadból. Ahogy egy ilyen kéréssel is.
"vagy mi a hiba, ha van? :)"
Csupán az hogy itt mutogatod.
Érdekes módon nekem is ugyanaz a szám jutott eszembe a lehetséges sok közül, a nulla.
De egy 10 éves gyerektől kb ez a szint normálisnak mondható (lehet hogy már 11, bocs). Az érdem a kameráé.
Ötletes hogy nem töltötted az időt a youtube csaornához feltöltött képpel, egyszerűen letöltöttél egyet profi fotós módjára:
A névválasztás is zseniális, már csak meg kell tanulni hogy mit jelentenek azok a szavak együtt:
Short Movies Hungary
Kb. ilyennek érezlek, mint ennek a rövidfilmnek a főszereplője, melynek készítője számos díjat elnyert alkotásával:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!