Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Canon IXUS 177 fényképezőgéprő...

Canon IXUS 177 fényképezőgépről kérdeznék?

Figyelt kérdés
Ma vettem a gépet, és nincs benne tartozékként adatkábel. Külön kell megvenni? 20 megapixeles képeket csinál. Át lehet állítani kevesebbre? Általánosságban milyen tapasztalatotok van róla?
2016. aug. 8. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Olvasd el a manuált.

Utólag már nem teljesen mindegy, mi a véleményünk róla?

2016. aug. 8. 22:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Olvassam el a manuált... Hogy ez nekem nem jutott eszembe, azta. A használati útmutató, amit a dtak hozzá, semmire sem jó, kb 4 oldal, ami annyit ír le, hogyan kell fényképet készíteni meg törölni. Végül a canon.com-ról sikerült letöltenem részletes használati utasítást. Nekem ez elég furcsa, hogy egy géphez nem adnak használható útmutatót, és nem adnak hozzá egy olyan tartozékot, az adatkábelt, ami nélkül gyakorlatilag használhatatlan. Most mehetek vissza megvenni. Legalább feltüntették volna rajta.

És nem, nem mindegy, mik a tapasztalatok tóla, mert 3 napig visszavihetem, vagy becserélhetem.

Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, vagy nem is akarsz, akkor nem értem, mi késztet arra , hogy ide írj.

2016. aug. 9. 08:53
 3/5 anonim ***** válasza:

"Végül a canon.com-ról sikerült letöltenem részletes használati utasítást."

Na ugye, tehát azért végül csak elolvastad a manuált, tehát már tudod, hogyan kell a felbontást állítani. Már megérte.

"Most mehetek vissza megvenni."

A tartozékokat pedig vásárláskor ellenőrizzük (illetve megkérdezzük az eladótól), nem utólag fogjuk a fejünket.

Egyébként miért lenne használhatatlan adatkábel nélkül? A memóriakártya elvileg kivehető, nincs belehegesztve szerintem.

"Legalább feltüntették volna rajta."

Miért, rá van írva, hogy van hozzá? Nem értem, miért kéne ráírni a dobozra, hogy mi nincs benne.

"És nem, nem mindegy, mik a tapasztalatok tóla, mert 3 napig visszavihetem, vagy becserélhetem."

De bameg, próbáld ki, használd, és kiderül, megfelel-e. Ne az alapján akarj dönteni, hogy pistikének tetszik, vagy manci néni nem ért hozzá és nem jön be neki. Egyébként nem vásárlás előtt kellett volna a véleményeket megismerni...?

"Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, vagy nem is akarsz, akkor nem értem, mi késztet arra , hogy ide írj."

Egy csomó hasznos dolgot írtam, ahogy most is. Ha te nem akarod megérteni hanem inkább hisztizel, akkor így jártunk.

2016. aug. 9. 15:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha azt hiszed, hogy leállok veled oldalakon keresztül vitázni , tévedsz. Minden felvetésedre tudnék válaszolni, de nem megyek bele a játékodba. Gondolom, nagyon unatkozol, és kellett valaki, akibe beleköthesz.
2016. aug. 9. 16:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Pedig őszintén kíváncsi lennék a véleményedre. De ha nincs, hát nincs.
2016. aug. 9. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!