Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a véleményetek a Panasonic...

Mi a véleményetek a Panasonic Lumix DMC-FZ72 fényképezőgépről?

Figyelt kérdés
Kezdő fotós vagyok. Szeretnék komolyabban is foglalkozni ezzel a témával, sokat olvastam, illetve tanultam a fényképezésről. Eddig csak kis kompakt gépeim voltak, de kaptam kölcsönbe egy tükörreflexeset, amivel jól boldogultam. Most pedig szeretném megvenni az első saját komoly gépemet. A választásom azért egy bridge gépre esett, hogy ne kelljen folyton cserélgetni az objektíveket, és nem akartam annyi pénzt sem költeni, így első gépre. Tehát, ha van bármi tapasztalatotok, véleményetek róla, az nagyon sokat segítene.
2016. ápr. 10. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ennél komolyabbat vennék és nem sokkal drágábban vannak is olyanok.
2016. ápr. 10. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért szögezzük már le, hogy aminek 1/2.3"-as méretű a szenzora az távol áll a "komoly gép" kategóriától. Bár most a nikon piacra dobta azt amit ezzel az érzékelővel ki lehet hozni(Nikon Coolpix P900), de azzal is csak a foto amatőröket célozta meg...
2016. ápr. 10. 17:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Èrtem. Ès akkor mit ajnánlanátok inkább?
2016. ápr. 11. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Kompromisszum, kompromisszum, és harmadszor is k......

Ma már az emberek túlnyomó többsége telefonnal fényképez.Lassan a telefon utóléri a komersz fényképezőgépek színvonalát, vagy inkább csak megközelíti. Egyre kevesebben vesznek fényképezőgépet. A gyártóknak nincs más választásuk, mint minőséget kínálni a piacnak, hogy vegyenek továbbra is gépet az emberek. De gépet már csak az igényesebbje fog venni, nekik kínálják a nagyobb szenzorokkal megáldott gépeket. Amikkel valjuk be már igazi élmény a fotózás. Ezek a gépek a kínált szolgáltatásuktól függően 120ezertől leledzenek. Ettől fölfelé mindenki maga dönti el, hogy mit akar és tud megfizetni. Fix optika, 3X-oros zoom, milc, dslr két optikával...ultra zoom, 1"-os, 4/3-os, APS-C szenzoros,fix 2.8-as objektív, HD, Full HD,4K, 30fps,50i,50p,100fps,240fps videó felvételekre képes csodamasinák közzül válogathat az arra fogékony vásárló....

2016. ápr. 11. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyeneket nézegess:

[link]

[link]

[link]

2016. ápr. 13. 09:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy ha szánsz rá többet akkor határ a csillagos ég :)
2016. ápr. 13. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!