Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a véleményetek a Panasonic...

Mi a véleményetek a Panasonic Lumix DMC-FZ72 videókészítő képességéről?

Figyelt kérdés
Ezt a kamerát néztem ki magamnak, főleg videózáshoz kéne és az ára jónak tűnik, ahhoz amit tud. Esetleg valami vélemény?

2016. ápr. 7. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Lebeszélnélek róla. Nézz utánna a Panasonic.com honlapján a bridge gépek tudásának, az összes pecifikációt megnézheted. Ez a gép a leggyengébb a videózás terén. Persze tudom az ára viszonylag mérsékelt. De hát a minőséget meg kell fizetni, sajnos.

Hogy mi a gond, ezzel a géppel. Szerintem az, hogy csak a Full HD-ét ismeri azt is 50i módban. Azaz nálamnál hozzá értőbbek valahogy úgy magyarázták, hogy az igazi az 50p, azaz progresszív felvételi mód. Az "i" interleaved váltottsoros felvétel már elavult, mert egyik másodpecben rögzíti a páratlan képsorokat, a másikban a páros kép sorokat. De úgy láttam, hogy nincs is más felvételi mód, még az egyszerű HD-ét sem ismeri.....

Szerintem, ha a videózásra akarsz nagyobb hangsúlyt fektetni, akkor hagyd ezt a gépet, mert ez inkább fényképezőgép. Tasnulmányozd a Pana többi bridge gépét, és olyat válassz ami igazán megfelel az elvárásaidnak...

A drágábbak akár tudják a lassított HD felvételt 100fps-sel, a vagy akár a 4K-át.....

2016. ápr. 8. 00:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a pontos választ. :) Utána nézek a többi gépnek mit tud, csak sajnos a pénzkeret elég nagy akadály. Azt hiszem akkor tovább gyűjtök.

De ha esetleg valaki tud ajánlani gépeket nagyon megköszönném.

2016. ápr. 8. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!