Létezik és bérelhető falon át mozgást érzékelő kamera?
"Azért nem hallják más szomszédok ezt a zajt, mert dolgoznak, amikor ez történik. Éjszakai műszakban."
Akkor kissé átfogalmazom, amit a zajkeltésről írtam. Mivel minden paneles ismerősöm (és mióta net van, ismeretlenek is) azt állítják, hogy a panelben a fizika csodájaként a hang gyengítetlenül halad tova az elsőtől a kilencedikig...
Hát ennyi éjszakai műszakost...
Későn válaszolok, mert már nem gondoltam, hogy használható ötletet kapok. Így is lett..
Még mindig ugyanaz a helyzet. De legalább már tudom, hogy az alattam lakó csinálja. De sajnos kiderült, hogy 6-an vannak és valaki mindig itthon van. Sőt, többen is.
Szóval, igen, tényleg nem hallja már, mert nincsenek otthon, amikor zaklat. Ez a zajongás az én személyemnek szól, egyre durvábban. Amúgy, ha hallja is más, nem mer szólni. Félnek az emberek..
Hogyan csinálom, hogy nagyon fiatalnak látszom? SOHA nem volt káros szenvedélyem és igyekszem egészségesen táplálkozni. Viszont mozoghatnék többet, akkor még ütőbb lenne a hatás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!