Létezik és bérelhető falon át mozgást érzékelő kamera?
Figyelt kérdés
Azért lenne rá szükségem, mert meg szeretném tudni, melyik szomszédom zaklat évek óta. Minden éjjel ébresztget, szándékosan. Mert napközben mosogatni merek, vagy telefonálni. Emiatt az örökös nem alvás miatt nem lehet gyerekem. El szeretném kapni az illetőt. De ha lenne valakinek más ötlete, hogy hogyan derítsem ki, ki zajong, megköszönöm! 40/N2016. aug. 2. 21:44
1/16 anonim válasza:
Ip kamerat rakass fel, lehetoleg infrasat ami lat ejjel, es nezd.
2/16 A kérdező kommentje:
Ez egy panelház és az alattam, vagy a felettem lakó zaklat.
2016. aug. 2. 21:55
3/16 anonim válasza:
maradj fent egyszer éjjel direkt, és hallgatózz, honnan jön a zaj. És ez ingyenes is. Vagy ha ez nem válik be, akkor csak van házmester. Vagy hogy hívják manapság... Neki szólsz, és kiderítitek
5/16 A kérdező kommentje:
Nagyon jól tudja, hogy ki akarom figyelni, ezért nem lehet rajtakapni. A két szomszéd jóban van egymással. Gyűlölnek engem, mert teszek azért, hogy ne öregedjek. Érdekük, hogy soha ne tudjam meg, melyik a zajkeltő. És sajnos nem állhatok egész éjjel az ajtajuk előtt. Egyrészt, mert dolgozni járok, másrészt mert észre vennének. Alig várja a vétlen, hogy hozzá menjek balhézni, hogy feljelenthessen.
2016. aug. 2. 23:04
6/16 anonim válasza:
Nincs falon át mozgást érzékelő kamera.
De ha lenne is, egy jobb füldugó csak néhány ezer forint.
7/16 A kérdező kommentje:
A jobb füldugó sem használ nagy zaj ellen. A járólapot üti valamivel..
2016. aug. 3. 14:20
8/16 anonim válasza:
Panelben a járólapot úgy ütni, hogy csak egyetlen embert zavarjon, az még tán Voldemortnak sem sikerülne.
9/16 A kérdező kommentje:
Azért nem hallják más szomszédok ezt a zajt, mert dolgoznak, amikor ez történik. Éjszakai műszakban.
2016. aug. 28. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!