Ebay, japánból objektív olcsón?
Van aki ingyenes szállítással hirdeti, és még ha rá is teszik az áfát akkor is jobban jövök ki mintha pl. németből rendelném.
Képek és leírás alapján nincs hibája.
Japán objektív, gondolom azért tudják olcsón adni, mert helyben gyártott?
Számold rá a vámot is.
Vedd hozzá, hogy ha egy féltéglát vagy egy kis zsák homokot kapsz a csomagban, akkor nehéz lesz a pénzed után menni.
Objektívnél nem olyan meglepő, hogy Japánban gyártják.
Netes vásárlásnál (meg amúgy is) alapszabály, hogy ha valami gyanúsan olcsó, az nem véletlen.
Ez nem így működik. A legtöbb terméken (még nem láttam olyat, amin nincs) van eBay moneyback guarantee, ami arra szolgál, hogyha a nem azt a terméket kaptad meg, amitrendeltél, visszafizetik.
A másik: egy feedback rendszer működik az eBayen, aminek a segítségével minden vásárlót és minden eladót, annak termékét, kommunikációját, postázási gyorsaságát stb. lehet értékelni. A termék oldalán jobb oldalt van az eladó neve, mellette, hogy mennyi adásvétele volt eddig. Van egy százalékos érték, ami azt mutatja, hogy az értékelések hány százaléka volt pozitív.
Nekem volt már olyan tapasztalatom, hogy egy törött terméket kaptam. Valószínűleg szállítás közben történt. Olyan is volt, hogy nem érkezett meg a csomag. Minden esetben visszakaptam a pénzemet, néhány órával azután, hogy jeleztem.
Hogyha elküldöd a termék linkjét, akkor tudok segíteni, átnézem, hogy érdemes e megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!