Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Vissza lehet-e hozni a kitorol...

Vissza lehet-e hozni a kitorolt képeket?

Figyelt kérdés
Épp a fényképezőmről tettem át a képeket szamitogepre amikor véletlen kitorlodtek a képek. Nagyon fontos lenne viszontlátni őket. Van remény?

2016. júl. 30. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
igen, ha nem írtad felül. pld a Recuva program is jó erre
2016. júl. 30. 12:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Elkezdtem használni a Recuvat, az utolsó pillanatig jó is volt. Már kihozta a végén a sok fájlt melyek közül választhattak volna, de a torolt kepeim nem voltak köztük. Ez azt jelenti, visszafordithatatlanul is eltűntek?
2016. júl. 30. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:

ha a törlés után fényképeztél a kártyára, akkor felülíródhattak és elvesztek. ha azóta nem írtál a kártyára, akkor elképzelhető, hogy más program, vagy más beállítások visszahozhatják. próbálgass más programokat is, pl. Rescue Pro, vagy keress rá, hogy photo recovery

az alapszabály az ilyen adatmentésnél, hogy nem ugyanoda (a kártyára) teszed vissza a megtalált fájlokat, ahonnan adatot mentesz, hanem azt érintetlenül hagyod és egy másik adattárolóra a számítógépen mentesz. pont azért, hogy a visszahozáskor se írj a kártyára és ezzel ne írhass felül még véletlenül se olyasmit, amit megmenteni akarnál.

2016. júl. 31. 03:21
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:

Ilyenkor nem szabad hozzányúlni, mert ha pont arra a szektorra rak másik képet, akkor nem hozod vissza a régieket.

Egyébként az iskysoft-nak van egy jó ilyen programja, csak asszem fizetős, nekem azzal egyszer nagyon jól sikerült egy sérült kártyáról visszahozni mindent.

2016. aug. 1. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!