Mi van a használt piaccal?
Figyelt kérdés
Sehol nem kapni normális még jóféle dslr gépet, eladni szintén nem lehet semmit, ha kérdez az ember az eladótól vissza se ír, vagy napok múlva. Régebben még nem így volt.
Ennyire bőkezűen adják a hiteleket és veszik az emberek az újat és azért csak azokkal van telítve a piac, vagy a régiek kihaltak kukában vannak vagy nem értem tényleg.
A kérdés tulajdonképpen az hogy van-e valamilyen hatékony apróhirdető oldal?
2016. jún. 16. 18:23
1/2 anonim válasza:
Én az Index fotós fórumait nézegetem, ott van élet, de ami eladók és vevők erkölcsi tartását vagy kulturáltságát vagy akármijét illeti, az csak pont olyan, mint minden más korunkban.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen ott is hirdetek, utóbbival a magatartásról stb. azzal egyet is értek.
De tényleg érdekes hogy senki nem vesz semmit. Hardveraprón pl. hetek óta ugyanazok a hirdetések vannak, minden eladó, vevő sehol.
2016. jún. 17. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!