Milyen fényképezőgépet vegyek?
Nálam most a Panasonic FZ1000 a nyerő. Kategóriájában a legolcsóbb. 1"-os szenzor-20Mpixel, 4K videó, 16X-os zoom, 100fps Full HD-én, 2.8-4 fényerő, külső mikrofon bemenet, manuál fókusz, panoráma funkció. 2014-ben 250ezerrel nyitott az ára, ma már 200 alatt van...:)
A tesztvideók dűtenek-borítanak, és a tesztképek is teljesen korrektek...:)
Ha a 830g nem sok, akkor minden kép ajánlom....:)
Ja, és karácsonykor még olcsóbb lesz....
még szerencse, hogy írtál ártartományt -.-
Régen a Kodakok nagyon jók voltak én anno egy Z612 -vel kezdtem és még 10 év után is a saját akksiját használtam, annyira jó és tartós volt.
Amit megfigyeltem, hogy olyan gépet érdemes venni aminek saját akksija van és nem ceruzaelemes.
Nagy zoomtartománya a bridge gépeknek van. DSLR és Milc gépeknél a zoomot az obi határozza meg.
És minddel lehet jól fényképezni, de ez már a fotóson is múlik.
elsõ vagyok :)
Nézegess Nikon DSLR gépeket. a Canon és a Nikon közül ne a márka miatt válassz, szerintem mindegy, hogy milyen. A Panassonic ès a Sony gépek is nagyon jó. És itt vannak olcsóbb modellek : Canon EOS 500D, Canon EOS 50D, Nikon D5200, Nikon D3300, Canon EOS 600D, (Canon EOS 100D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!