Motorozáshoz milyen fényképezőgépet vegyek?
Motorozáshoz szeretném vinni magammal, és szeretném ha az alábbi elvárásoknak megfelelne:
-Időjárásálló (por, és csepp)
-Elférjen a zsebemben.
-Abszolút amatőrként is tudjam kezelni.
-Blogra szeretnék képeket csinálni vele, tehát tudjon olyan minőségű képet készíteni.
-Panorámaképet tudjak csinálni vele.
-GPS koordinátákat eltárolja.
-Minél jobb zoom-ja legyen.
-Ha lehet, akkor lehessen feltenni valami mini állványra a jobb minőség érdekében.
Motorozásaim során szeretném leginkább a tájat megörökíteni, persze néha motorról is csinálok pár képet. :D Valahogy úgy képzelem el, hogy megállok egy kanyarban, csak előkapom a zsebemből, és lövök pár képet, majd megyek tovább, úgy hogy le sem szállok a motorról. Persze vannak pihenők, amikor van idő fotózgatni, de nem lehet 5 percenként megállni.
Abszolút kezdő vagyok, ezért nem biztos hogy tudnék egy érzékeny gépre vigyázni, ezért szeretném, ha kicsit strapabíróbb lenne.
A válaszokat előre is köszönöm, szép napot mindenkinek!
Köszönöm a tippeket. Ezen én is gondolkodtam, de kicsit valahogy úgy vagyok vele, hogy telefonnal telefonálok, fényképezővel fényképezek. :D
Nincs is okos telefonom, de lehet beújítok egyet. Samsung S7-et ajánlották, hogy annak jó a kamerája, és csepp por és ütésálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!