Canon 80D vagy Nikon D7200 vagy Pentax K-3 II?

Figyelt kérdés
Egy régi sok éves nikon gépen van kitobival, szeretnék új vázat és rendszert kiépíteni 2-3-4 obival, melyiket ajánljátok középkategóriában?
2016. jún. 11. 09:38
 1/4 A kérdező kommentje:
elírtam pentax gépem van
2016. jún. 11. 09:55
 2/4 anonim ***** válasza:

80D-vel a szakma szerint nagyon belehúzott a Canon, jó kis gép lett.

Én a Canonokat ismerem elég jól, így én azt mondanám, hogy a 80D-t ajánlom, de szerintem menj be egy Media Marktba, és próbáld ki. Ami fontos, az a kezelhetőség, és nekem ez játszott döntőszerepet anno, amikor az első Canonömet megvettem.

Objektívek terén a Canon előnyben van, mivel van jó pár Canon obi, és akkor még ott a Tamron, a Sigma a Samyang és a többi.

Egy valami. NE kövesd el azt a hibát, hogy veszel egy jó vázat és valami olcsóbb objektívet hozzá, mert semmi nem mész vele. Ellenben egy jó vázzal (pl: 80D) és egy jó objektívvel Canon EF 100mm IS USM macro, vagy a 2.8-as 70-200-as, vagy 14mm-es 2.8-as fényerejű Samyang halszem, vagy a 10-22-es STM megeteti annyi fénnyel és minőséggel, hogy a gép utomunka szempontjábol is jó képet adjon.

2016. jún. 11. 10:59
 3/4 A kérdező kommentje:
neked milyen géped van?
2016. jún. 11. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Canon eos 700D.
2016. jún. 12. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!