Egy ilyen "telekonverter" mennyire jó?
Tudom elég tróger megoldás, de nem találok leírást, tesztképeket amik ilyenekkel készültek... ha tudnátok ajánlani valami oldalt, linket annak örülnék.
Itt a képe: [link]
Nem véletlenül írtam hogy nem találtam leírást, kerestem többféleképpen, és igen, tudok angolul is.
Mégsincs tesztkép, leírás, egy-két youtube videó, amin a végén semmi értelmeset nem írnak/mutatnak csak magyaráznak hogy jé ez ilyen alakú, 52mm-es így kell feltekerni satöbbi... mindenesetre köszönöm a linkeket, megnézem újra, hátha akkor találok hasznos infot is.
Az első két linken túlnyomó részben a Canon gép és objektív közé tekerhető telekonvertere látszódik. Az nem is olcsó, és csak a nagyobb telék mögé rakható, és elrontja a képminőséget (nem nagyon, de észrevehetően)
Ezekre a lencsékre előre tekerhető konverterekre nem nagyon kapsz egyetemi tanári értékezés szintű teszteket. Általában az ember a fórumokat tudja megnézni, és valahogy a véleményekből képet alkotni. Például az egyik linken lejjebb van egy ilyen felcsavarható, s van egy pár felhasználói vélemény: [link]
Der szerintem nem megy ez másképp, minthogy meghatározol egyet, és arra keresel rá. Általánosságban kár lövöldözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!