Nikon D5300 (obiektiv-AF-P DX NIKKOR 18-55MM F/3.5.5.6G vr) nem focusal, egyáltalán nem élesedik a kép ha nagyitok, mi lehet a baj?
Barátaim mondták hogy az obiektiven raktam átt A-rol M-re , de nekem az obiektiven nincs semmi ilyen gomb csak egy olyan hogy tudjak közelíteni(egyenként muszáj azt le nyomjam s ott valameddig zummolni hanem a gép nem engedi hogy fényképezek), nem értem , most akkor mi van? Kerestem de hasonló obiektivet se tálaltam... mindegyiknek van olyan A-M je. Kérlek valaki magyarázza el hogy hogy van ez s mit kell csinaljak mert nem értem.
Kepek: [link]
A sok értetlenkedés helyett el kell olvasni a gyártó lapján a szükséges információt. Gugli második találat öcsém. Utána pedig rtfm, de ez már falrahányt borsó...
Switch between Auto Focus and Manual Focus, and turn VR on and off using the camera menu*. With no switches on the lens barrel itself, there’s no chance of accidentally changing settings when you want to take the shot.
* Only works with compatible cameras: D5500/D5300/D3300. Compatible cameras may require a firmware update.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!