Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Af-es makró közgyűrűvel lehet...

Af-es makró közgyűrűvel lehet rekesz értéket állítani?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek!

Van egy közgyűrű sorom, de sajnos nem Af-es. Az nem is gond, csak mivel jelet nem továbbít, ezért rekesz értéket sem tudok állítani. Ha vennék egy un. Af-es k.sort, akkor a váz ugyan úgy kommunikál az obival, mint a sor nélkül?

Nikon vazam van, ha igaz amit leírtam milyet érdemes venni?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. máj. 31. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha van benne elektronika, nem csak vázmotoros vázhoz való, akkor igen, lesz rekesz érték állítás. Viszont amit te szeretnél az alsó hangon is 30.000Ft újonnan, használtan meg nem nagyon kapni.
2016. máj. 31. 17:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igen azt láttam, hogy 30 körül van, de ugyan olyanokat láttam az ebay en, 10-15 ezer huf ért. Arra voltam kíváncsi, hogy amelyikben van elektronika, akkor az már tudja.
2016. jún. 1. 10:19
 3/5 anonim válasza:
Heló. Ha Canon-os vagy, akkor tudok egy trükköt: Míg az objektív rendesen a vázon van, addig beállítod a rekeszt, összehúzod és úgy szeded le a vázról. Aztán úgy marad. Kicsit macerás, de én pl így szoktam.
2016. jún. 1. 16:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Nikon os vagyok, próbáltam amit írtál de nekem visszaáll valamilyen alapértelmezett értéke. A tippet köszönöm!
2016. jún. 8. 09:01
 5/5 anonim válasza:
Ha Nikonos vagy, akkor viszont van egy pöcök az objektív végén, ami a vázhoz csatlakozik, azt elcsúsztatod amennyire akarod, de ajánlatos f8 körül hagyni, ne feledd, az élességi tartományod hangyapö.csnyi.
2016. jún. 29. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!