Af-es makró közgyűrűvel lehet rekesz értéket állítani?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek!
Van egy közgyűrű sorom, de sajnos nem Af-es. Az nem is gond, csak mivel jelet nem továbbít, ezért rekesz értéket sem tudok állítani. Ha vennék egy un. Af-es k.sort, akkor a váz ugyan úgy kommunikál az obival, mint a sor nélkül?
Nikon vazam van, ha igaz amit leírtam milyet érdemes venni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2016. máj. 31. 14:30
1/5 anonim válasza:
Ha van benne elektronika, nem csak vázmotoros vázhoz való, akkor igen, lesz rekesz érték állítás. Viszont amit te szeretnél az alsó hangon is 30.000Ft újonnan, használtan meg nem nagyon kapni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igen azt láttam, hogy 30 körül van, de ugyan olyanokat láttam az ebay en, 10-15 ezer huf ért. Arra voltam kíváncsi, hogy amelyikben van elektronika, akkor az már tudja.
2016. jún. 1. 10:19
3/5 anonim válasza:
Heló. Ha Canon-os vagy, akkor tudok egy trükköt: Míg az objektív rendesen a vázon van, addig beállítod a rekeszt, összehúzod és úgy szeded le a vázról. Aztán úgy marad. Kicsit macerás, de én pl így szoktam.
4/5 A kérdező kommentje:
Nikon os vagyok, próbáltam amit írtál de nekem visszaáll valamilyen alapértelmezett értéke. A tippet köszönöm!
2016. jún. 8. 09:01
5/5 anonim válasza:
Ha Nikonos vagy, akkor viszont van egy pöcök az objektív végén, ami a vázhoz csatlakozik, azt elcsúsztatod amennyire akarod, de ajánlatos f8 körül hagyni, ne feledd, az élességi tartományod hangyapö.csnyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!