Egy go-pro kamera ki tud váltani egy rendes kis kézi kamerát?
Most nagy divat lett a gopro-val való videózás. Mondhatni sikk lett. Nekem nincs, de a véleményem az, amit már többször is kifejtettem ezen az oldalon, hogy ilyet az vegyen, aki felrögzíti a bukósisakjára és elindul vele motorozni, biciklizni, síelni, vadvizi evezni, bázis ugrani, vagy ne adj isten búvárkodni és megakarja örökíteni a tájat ahol mindezt műveli. Arra TÖKÉLETES!
Vagyis a táj a lényeg, nem pedig a személyek.
Családi videók készítésére alkalmatlan.
Mivel fix nagylátószögű optika van benne ezért torzít.
Személyek videózására nem javallott.
Egy átlagos kamera is kielégítheti az alábbi igényeidet. De ha vízparti kirándulásra mész, érdemes egy GoPro-t beszerezni, mert azzal a vízi világot is lekamerázhatod, mivel vízálló a készülék. Mi tengerpartra megyünk, ezért is vettünk egy gopro-t.
A legolcsóbb GoPro kb 45.000 ft. De kell hozzá 70mb/s sebességű kártya, legalább 32 gb, a full HD miatt. Így már legalább 60-ba van. Valamint venni kell hozzá, állványt, botot stb, külön konzolt.. Kb 70.000 Ft.
Szóval, ha csak átlagos nyaralásra szánnád, akkor elég egy normális, olcsóbb kamerát is venni :)
Értem köszönöm.
Tengerparti nyaralásról lenne szó, de víz alatt nem készítenék felvételt. Tájat meg embereket vennék fel kültéren. Néztem go-pro kamerával készített videókat a neten, elég meggyőzőek, de akkor sem gondolom, hogy amatőr filmezésre lenne kitalálva. Szóval maradok a hagyományos kameránál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!