Miben számít jobbnak a Canon EOS 700D mint az 1200D?
Figyelt kérdés
Nekem 1200D-m van. Kezdő fotós vagyok, iskolában tanuljuk. Egy o.társamnak 700D-je van. Megnéztem, mivel először én is olyanra pályáztam., de kb 100 000 forinttal drágább.. mármint sok helyen. Olvastam összehasonlításokat, kézben hasonlítgattunk, de nem tapasztaltam lényeges különbséget. Talán ha a kép/mp és a fókusz gyorsaság kicsit eltér.De a súlyán kívül lényeges külöbséget nem találtam. Mégis az 1200d-ről többször hallom azt hogy kezdőgépnek jó. A700D mégis mitől számít lényegesen erősebbnek ha ennyivel drágább? :)2016. máj. 16. 22:45
1/2 anonim válasza:
-Forgatható kijelző,érintős,jóval nagyobb felbontással(1040pixel)
-Nagyobb érzékenység(25600)
-Ha jól tudom a 700D-n van mikrofon csatlakozás.
-Nagyobb vaku hatótáv
-DIGIC5-ös processzor (1200D:DIGIC4)
A 700D váz 160 ezer.Az 1200D-bár csak kit obival kapható---mert a sz.r DC obit is el kell adni valahogy---,olyan 85 körül lehet.
Szerintem a fenti listából a mikrofon csatlakozás és az újabb proci az,ami számít.A többi csak kényelmi funkció.Amúgy nekem is 1200D-m van.
2/2 anonim válasza:
Elírtam.
1040pixel--->1.040Mpixel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!