Milyen bridge gépet vegyek hosszútávú utazáshoz?
Figyelt kérdés
Júniustól hátizsákos utazóként fogok utazni,emiatt keresek egy erre a célra megfelelő fényképezőgépet.
Szeretek fotózni minden olyan dolgot,ami megragadja a figyelmem,pl: épületrészlet,tájkép,pillanatképek,akár emberekről...szóval olyan gépet szeretnék,amivel a legtöbb pillanatot eltudom kapni,amit épp elképzeltem,és jó minőségben.
Viszont mivel hónapokig egy hátizsákkal járom majd Európát,ezért nem szeretnék DSLR gépet,mert nincs helyem sem kedvem cipelni pluszban még azokat a cuccokat is...
Úgy néztem,hogy 120 ezerig menne a költségem rá,mivel nem szeretnék drága gépet sem,több ok miatt.
Szerintetek melyik a legmegfelelőbb fényképezőgép? Illetve mely márkákat preferáljátok jobban?
Köszönöm előre a válaszokat!:)
2016. máj. 9. 00:18
1/2 A kérdező kommentje:
Azt lefelejtettem,hogy eddig a Sony Cyber-shot DSC-RX100-et néztem ki,vélemény?:)
2016. máj. 9. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!