Csehóó kérdése:

Hobbi szinten szeretnék fényképezgetni. milyen fényképezőgépet vásároljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mindenféle kategóriára gondolok, ami megtetszik és szeretném lekapni.

2016. ápr. 18. 20:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Aha értem.

Hát vennék én 100 000-ért is, de tudniillik még nincs önálló keresetem (diák vagyok) és csak ennyit tudok rászánni :/

csak most megfogott ez a fotózgatás ugyerzem muszáj vennem most egyet :D

Köszönöm a kielégítő választ !

2016. ápr. 19. 21:19
 12/15 A kérdező kommentje:
És mit gondol a Nikon Coolpix L340 esetleg jobb lenne mint ez a fujifilm ? Vagy rosszabb ?
2016. ápr. 21. 19:50
 13/15 doni1201 ***** válasza:

Nem mondanám jobbnak, mivel kevesebb beállítási lehetőség van ezen a Nikon-on (nincs módválasztó tárcsa sem).

A lencse fényáteresztő képessége minimális zoom-nál kicsivel gyengébb.

Kisebb a max nagyítás.

A záridő is szűkebb tartományan változik (manuálisan nem is változtatható közvetlenül).

Ami érdemben felveszi a Fujival a versenyt 50ezer alatt, az a Sony DSC-H300.

De mint mondtam, ha egyáltalán nem akarsz kísérletezgetni manuális módban, kízárólag kattintani akarsz, lesz-amilyen-lesz módon, akkor szinte mindegy melyik gépet választod.

Persze automata módban készülhetnek kiváló minőségű fényképek, és manuálisban is lehet totál rossz az eredmény, de ott legalább utána tudsz állítani (...lehet először csak vaktában, aztán már a szerzett tapasztalatok alapján).

2016. ápr. 22. 08:44
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen !

Igen, én komolyan szeretném ezt csinàlni !

Kezdetnek ez jólesz, aztan majd ha lesz pénzem rá és tetszik a dolog akkor veszek komolyabbat !

2016. ápr. 22. 14:31
 15/15 doni1201 ***** válasza:
👍
2016. ápr. 22. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!