SOS! Yongnuo YN560 III külső vaku mennyire jó egy kezdőnek?
Hobbi szinten fotózok, nemrég gyűjtöttem egy dslr gépre, mivel tovább akarok tanulni a témában.
Kezdem összegyűjtögetni a kellékeket is, már rendeltem csere akksit, álltványt stb.
Egyik ismerősöm megkért,hogy az általa szervezett rendezvényen fotózzak.
Na most ez egy jó alkalom lenne,hogy kipróbáljam magam ilyen téren is, viszont az a bajom,hogy többnyire beltéri lesz, ahova ugye nem elég a beépített vaku.
Szóval a maradék pénzemből vennék egyet, de nincs valami nagy keret.
A fent említett vakut találtam megfelelő árban, viszont nem tudom mennyire lenne jó választás?
Ez egy manualis vaku, nem epp idealis annak, aki egy rendezvenyen fog eleteben eloszor kulso vakut hasznalni.
Van valami fogalmad a beallitasokrol? Ha nincs, keress olyan, amin van e-ttl, ugy van eselyed tobb jol megvilagitott kepre.
Max akkor mukodhet, ha nagyjabol azonosak a fenyviszonyok az egesz teremben, egyszer belovod a gepet, aztan vegig ugy hagyod. Vagy lesz idod ott kiserletezgetni?
Szerintem lesz időm, viszont akkor inkább nem veszek manuálisat...
Manuális obival is sok idő kellett míg megszoktam, így első alkalomra nem igazán használnék szintén manuális vakut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!