Melyiket ajánlanátok, Canon 100D vagy 1200D?
Figyelt kérdés
Portréfotózáshoz használnám,természetes fénynél elsősorban.Megnéztem mindkettőt üzletben,de a 100D kicsinek tűnik,furcsa volt a fogása.Főleg ISO-ban látok különbséget és a kijelzőnél.Valóban sokkal jobb az 1200D mint a 100D,olyan szemszögből amire én szeretném használni?2016. márc. 23. 21:11
1/7 anonim válasza:
Én fotózáshoz inkább a Pentaxot ajanlanám, pl a KS-1 vagy a K-50 tökéletes.
Ha mindenképp Canont szeretnél, akkor az 1200D is megfelel a célnak. És ajánlatos a kit obi helyett valami fényerős fix obit venni portrézáshoz.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Maradok a Canonnál az biztos,igen a fix obit is tudom csak a két gép közül nem tudok választani...
2016. márc. 24. 20:06
3/7 ThodEE GoD válasza:
Nem tudom mi alapján ajánlja a kolléga az 1200D-t de én a specifikáció alapján a 100D-t vásárolnám meg.
4/7 anonim válasza:
Én a Pentaxot ajánlottam.
Ezt írtam: 1200D is megfelel a célnak.
Szövegértés,kedves kolléga!
Nyílván a kérdező a specifikációkat átnézte, és magától is rájött, hogy jobb a 100D, amit az ára is tükröz, de a kép minőségét nem fogja befolyásolni, tehát ugyanúgy remek portrékat lehet vele készíteni egy jó lencsével kiegészítve.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Tehát szerinted a Canon 100d jobb mint az 1200d a specifikációt tekintve?Mert akkor azt veszem meg.Fogásra jobban tetszik az 1200d de engedek ebből az igényemből ha a 100d jobb.
2016. márc. 28. 11:29
6/7 ThodEE GoD válasza:
Az összehasonlító oldalak és a számok szerint jobb, én Nikonozok, nincs személye tapasztalatom a Canon gépekkel :/
Fogás javítására érdemes portré markolatra beruházni :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi,a 100d-t fogom választani,és igen ajánlották mások is a portrémarkolatot.Köszönöm a segítségeteket!
2016. márc. 29. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!