Milyet vegyek? Ebben az arban?
Figyelt kérdés
Szeretnek venni neten hasznaltan fenykepezogepet,maximum 30 rugo a plafon tobbet nem szannek ra . Aki jartas ebben az tudna segiteni milyet vegyek? Igazabol ilyen digitalis kompaktba gondolkodtam ami kis helyet foglal es micro sd kartyas. Valaki tudna jot ajanlani ebben az arban? Ami szep elethu jo kepet keszit? Nem vagyok es nem akarok fotos lenni csak sokat kirandulok turazok esemenyek stb ezeket akarom megorokiteni ,valaki?2016. márc. 10. 00:46
1/3 TR75 válasza:
Szerintem valamilyen Canon vagy Nikon gépet keress, ennél olcsóbban is lehet újat venni. Pl. a Nikon Coolpix L31 már 20 ezer körül vihető.
De ez a micro SD-dolog egy kicsit problémás, mert inkább SD kártya foglalat van bennük. Ám egy adapterrel tökéletesen áthidalható ez a kis gond :-)
2/3 anonim válasza:
Azt, hogy pontosan milyet vegyél, azt nemigen lehet megmondani, a kínálattól függ. Viszont kompaktok esetében a Canon-Nikon párostól nyugodtan el lehet rugaszkodni, a Sony és a Panasonic is jó gépeket hoz ki ebben a kategóriában.
3/3 anonim válasza:
30 ezer Ft-is szinte mindegy melyiket veszed... a lényeg hogy ne valami Genius vagy Easypix vagy hasonló izét vegyél...
Sony gépek közül valamelyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!