Mennyit adnátok egy alig használt Samsung Galaxy Camera-ért? Milyet vegyek helyette?
Figyelt kérdés
Januárban vettük, és most kihasználatlanság miatt válnék meg tőle.
(A családnak mégsem kellett annyira, én a magam részéről pedig egy komolyabb példány után vágyakozom. Így adott a helyzet.)
1: Mennyiért hirdessem meg? Szerencsére semmi hibája, kívülről sem.
2: Milyet ajánlotok helyette? Ezzel az volt a bajom, hogy "mindent tud, ezért semmit sem".. (androidos, ez nekem felesleges volt.) Egy Nikonra gondoltam, de azon belül milyet? Kb 150 000 Ft-ig, persze nem sírok, ha olcsóbb.
2014. szept. 7. 22:43
1/1 anonim válasza:
Nem vennék ilyesmit és a használtpiaci árával sem igazán vagyok tisztában (az újjal sem :) ). Ami a komolyabbat illeti, neked kell tudni, hogy mire szeretnéd használni és ahhoz mire van szükséged. Mondhatunk tippeket, de az vagy jó lesz, vagy nem. Tanuld meg az alapokat (fototechnikai alapok) és ha ezek megvannak (fél-egy év alatt szerintem kb. elsajátítható) már nagyjából tudni fogod mire van szükséged ahhoz amit fotózni szeretnél. Amit itt írnak, az persze be is jöhet, de nagyobb eséllyel vásárolsz be megint valamit amire nincs igazán szükséged és majd adhatod el buktával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!