Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » MOSÓGÉP! 70 körül használt...

MOSÓGÉP! 70 körül használt Miele, új Samsung, vagy 110-ért új bosch/AEG?

Figyelt kérdés

2014. aug. 24. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
aeg vagy samsung
2014. aug. 24. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:

használt miele!

Szállodákban is azt használják, láttam 1-2 helyen, hogy szinte 0-24 órában jártak a miele mosó szárítógépek. Megkérdeztem egy ottani dolgozót, hogy mikor lettek véve! Azt mondta hogy 97-ben vették meg a Miele gépeket. (meglepődtem mert már azon a gépen is színes LCD kijelző volt) és azt mondta a nő, hogy 1 alkalommal volt javítva 2004-ben amikor az ékszíj elszakadt, azóta nem nyúltak hozzá. Az 7 évet jelent úgy, hogy 24 órában jártak a gépek! Miele-t ajánlom!

SAMSUNG a TV és telefongyártásban erős, mosógépekben nem. Mosol vele 500 alkalommal és letilt, vagy kiírja, hogy f5 ami motorhibára utal, holott nincs semmi baja.

Bosch az már egy márkásabb kategória, bár az se 100-as. Például csinál olyat, hogy 90 fokos mosásnál csak 2x öblít, nagyon kevés vízzel, holott a 2. öblítésnél 5 cm-es vastag hab áll a vizen öblítő nélkül! Ugyanakkor az 1óra 15 perces programjaiból 35 percet mos 40 percet öblít!

AEG-et meg nem ismerem.

Ajánlatom:

Miele, Bosch, AEG

2014. aug. 24. 15:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. aug. 24. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Miele nagyon ott van, én azt vennék. Nagyon megbízható, szerintem ezek közül az a legjobb. Az AEG ugyanott van minőségben, de az itt most drágább. Nagyon szeretem a samsungot (nekünk a hűtőnk samsung, plusz majdnem az összes telefon, tv stb.), de inkább a miéle vagy az aeg.
2014. aug. 27. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:
A miele nagyon jó, csak az is úgy van, hogy újonnan 300.000 ft és van rajta egy kijelző ami a hátralévő időt mutatja és semmi mást! Azért 110.000 ft-ért meg már olyan LG-t veszel, amiben ő dönti el, hogy hogyan mossa a ruhát!
2014. aug. 27. 20:43
 6/6 anonim válasza:
Van egy mosógépem 10 évig más használta én 15 éve mosok vele. Volt egy aeg mosogatógépem, 3 év után tönkrement, függetlenül attól, hogy szerintem az aeg jó minőség, nem véletlenül azt vettem. nincs recept
2014. aug. 28. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!