MOSÓGÉP! 70 körül használt Miele, új Samsung, vagy 110-ért új bosch/AEG?
használt miele!
Szállodákban is azt használják, láttam 1-2 helyen, hogy szinte 0-24 órában jártak a miele mosó szárítógépek. Megkérdeztem egy ottani dolgozót, hogy mikor lettek véve! Azt mondta hogy 97-ben vették meg a Miele gépeket. (meglepődtem mert már azon a gépen is színes LCD kijelző volt) és azt mondta a nő, hogy 1 alkalommal volt javítva 2004-ben amikor az ékszíj elszakadt, azóta nem nyúltak hozzá. Az 7 évet jelent úgy, hogy 24 órában jártak a gépek! Miele-t ajánlom!
SAMSUNG a TV és telefongyártásban erős, mosógépekben nem. Mosol vele 500 alkalommal és letilt, vagy kiírja, hogy f5 ami motorhibára utal, holott nincs semmi baja.
Bosch az már egy márkásabb kategória, bár az se 100-as. Például csinál olyat, hogy 90 fokos mosásnál csak 2x öblít, nagyon kevés vízzel, holott a 2. öblítésnél 5 cm-es vastag hab áll a vizen öblítő nélkül! Ugyanakkor az 1óra 15 perces programjaiból 35 percet mos 40 percet öblít!
AEG-et meg nem ismerem.
Ajánlatom:
Miele, Bosch, AEG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!