Ehhez a géphez is ugyan az az obi van? Vagy ezt nagyon benéztem?
Ezt rendeltem múlthéten : [link]
De most, hogy nézelődök, ehhez nem írja ugyan ezt : [link]
És most nagyon bepánikoltam...
Nekem is úgy tűnik hogy az egyik egy szót sem említ az objektívről és az pont amit rendeltél.
De azért érdeklődj telefonon. Mivel online rendelted, még elállhatsz a vásárlástól, vagy kicserélteted másik szettre.
Én nem értem, milyen weboldalt néztek, nálam mindkettőnél van objektív.
Az első linken ez a pontos megnevezése a terméknek: "Nikon D3300 digitális fényképezőgép kit (18-55 VR II objektívvel, táskával, 16 GB-os SD kártyával)". Ha ebből a 18-55 VR II objektív nem objektív akkor micsoda? Kisnyúl?
a képen van mindkettőnél objektív, de a megnevezésben az egyiknél említenek csak objektívet, a másiknál gép+táska+SD kártya van. furcsa, hogy pont az objektív nélküli lenne a drágább, de nem lehetetlen. a termékleírásokból szerintem egyáltalán nem egyértlemű, hogy mi a helyzet. jobb helyen ha nincs hozzá objektív, akkor azt írják, hogy csak váz. ha viszont van objektív, akkor annak a típusát is oda szokták írni. de a leírásnál a másiknál sem említik, hogy milyen objektív, csak az elnevezésben van ott az obi típusa, úgyhogy mindenképpen furcsa.
kérdezz rá a boltnál, hogy ez mégis hogy van. ahogy már írták, elállhatsz a vásárlástól.
hopp #2-nek van igaza, a részletes leírás első sora tényleg azt írja, hogy Nikon D3300 digitális fényképezőgép kit (18-55 VR II objektívvel, táskával, 16 GB-os SD kártyával)
de hogy a NIKON D3300+TASKA+SD Tükörreflexes (DSLR) fényképezőgép helyett miért nem ez a termék neve...
Néha meglepően igénytelenek a webáruházak pl. Nikon d7200 helyett sample-image-nek rendre beteszik a d7000 képét, stb.. Ha bizonytalan vagy, egy gyors e-mail vagy telefon pillanatok alatt tisztázza, mint pl itt is.
A második link az új kitoptika, ezért más a 'neve' (AF-S helyett AF-P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!