Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Nikon D5000 (15 365 képpel) +...

Fehér Erik János kérdése:

Nikon D5000 (15 365 képpel) + AF-S DX Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED megéri egy kezdő tanulónak?

Figyelt kérdés

75 000 Forintért lenne lehetőségem megvenni és ahogy elnézem az orszgában a váz maga 150 000 ft + az objektív egy százas... viszont nagyon kevés infóm van a gépről úgyhogy csak annyiból tudtam következtetni amit itt ott olvastam blogokban, bejegyzésekben és amit láttam videókban.

Kérek valakit aki ért a gépekhez az segítsen, előre is köszönöm

Fehér Erik János

#Fényképezés/Hobbi/Fotózás/Tükörreflex
2016. márc. 1. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
21%

Aztán mi az ördögöt kezdenél 15 365 képpel? Kitapétázod velük a lakást?

Egyébként kezdőnek, tanulni nem rossz.

2016. márc. 1. 13:16
 2/5 A kérdező kommentje:

15 365 kép készült eddig a fényképezőgéppel, elnézést a félreértelmezhető kiírásért :)

A ''nem rossz'' alatt mit értesz ?

Fehér Erik János

2016. márc. 1. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy kezdőnek akár már egy Nikon D60 is megfelelő, de ez persze sokkal jobb, szóval sok sikert és jó fényeket!
2016. márc. 1. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem dobták le, jó állapotban van, nem ütött-kopott, akkor ennyiért szerintem jó vétel.
2016. márc. 1. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:

"A ''nem rossz'' alatt mit értesz ?"

Pontosan azt. Nem a legújabb modell de nem is a legrégebbi, tanulásra kiváló, az objektív is jó lesz addig, amíg bele nem jössz a dologba. Akkor pedig már - elvileg - tudni fogod, mire lesz szükséged, és a valós igényeid szerint tudod továbbfejleszteni a felszerelésedet.

Kezdésnek teljesen jó.

2016. márc. 1. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!