Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik érné meg jobban: Nikon...

Melyik érné meg jobban: Nikon D90 vagy Canon 1200D? És milyen objektívvel? (Részletesebben lent)

Figyelt kérdés

Hamarosan elszeretnék kezdeni komolyabban is fotózni,egy idő után,ha megy,akkor ezzel is foglalkozni...Scott Kelby könyveiből tanulgatok.

Viszont azt még nem találtam ki,hogy milyen téren szeretnék fotózni,de most elsősorban táj,város meg portrén gondolkozom,mivel egy hosszabb időn keresztül utazni fogok.

Melyik gép lenne a jobb? Nikon mennyire van háttérben a "kora" miatt? Illetve tudnátok ajánlani egy ilyen "mindenes" obit,ami alapjában jó mindhárom kategóriára?(mivel nem tudok eldönteni melyik lenne jobb,így egyelőre ezt a megoldást találtam ki)

Canonnál néztem ezt: Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM,de,ha van olcsóbb,ami tud ennyit,akkor az egy kicsit jobb lenne..

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. febr. 28. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
A d90 középkategóriás, a Canon 1200D meg egy kommersz típus.
2016. febr. 28. 19:13
 2/4 anonim válasza:
A nikonok felhasználóbarátabbak, robusztusabbak (ergo tartósabb a test, kevesebb rezgés tükörfelcsapódáskor stb.) és a d90 eleve pentaprizmás, fényesebb a kép.
2020. máj. 26. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Négy éves kérdéshez miért írtok még választ...? Ráadásul azóta a D90 még elavultabbá vált.
2020. máj. 26. 13:44
 4/4 anonim válasza:
Annak, aki megapixelt mér biztosan. A fény tulajdonságai nem nagyon változnak.
2020. máj. 26. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!