Camon Eos 500D hez jó ez az objektív?
Már bocsánat a negatív szavakért, de én e kettőből egyiket sem választanám. 20-40 eFt-okért egyszerűen nincsen jó minőségű 70-300-as átfogású teleobjektív.
Amikor ezt a Canon 94-ben papírra vetették, akkor az amatőrök jártak a tervező eszében, akik 9x14 cm-es nagyításokat mutatnak a nyaralásról. Arra persze ezek jók is voltak. Főleg 200 mm fölött jön elő a baj.
A Sigma az újabb, 95-ben még nem rakták volna a DG jelzést egy objektívre, de a Sigmák meg híresek a blendekábel töréséről.
Ilyen Sigmám nekem is van itthon, mivel egy filmes gépet ezzel együtt adtak, és így kb háromezerrel volt drágább, de épp nagyon kellett a gép. Blendekábeltörött ez is, gondoltam, hogy ha már itthon eszi a fene, 5,6-os nyíláson csak-csak elhasználom valamire. Hát, volt már életemben máskor is, mikor nem vált be, amit gondoltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!