Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ha vennék egy átalakítót egy...

Ha vennék egy átalakítót egy kompakt géphez akkor?

Figyelt kérdés

Van egy Fujifilm Finepix S2500HD fényképezőm és van két objektívem amit ki szeretnék próbálni ( használtan vettem egy ismerőstől aki azt mondta működik)

U.i. : mielőtt jönnének az oltogatasok, hogy használtan vettem meg hogy miért nem veszek másik gépet stb. stb. csak hobbi szinten fotózok

előre is köszönöm

#kompakt #objektív #fujifilm finepix s2500hd
2016. febr. 14. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem cserélhető objektíves gép, szóval nem fogsz tudni másik objektívet rátenni átalakítóval sem, mivel nem tudod róla levenni a mostanit.

Nem tudom, milyen objektívet vettél, de akkor vagy olyan vázat is kell hozzá venned, amire rá tudod tenni, vagy csak papírnehezéknek fogod tudni használni őket.

2016. febr. 14. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:
57%

"mielőtt jönnének az oltogatasok, hogy használtan vettem meg hogy miért nem veszek másik gépet stb. stb. csak hobbi szinten fotózok"

Akkor most lehet elgondolkodni azon, hogy mit is kezdesz majd az objektívjeiddel, mert a jelenlegi fényképeződhöz legfeljebb szigetelőszalaggal tudod rögzíteni.

2016. febr. 14. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy objektívet vettél és nem valamilyen előtétlencsét, ami rámegy a szűrőmenetre? Ez esetben csak felcsavarod.

Mondjuk elsőként az ismerősödet kellene megkérdezni, hogy hogyan is működnek az objektívei.

2016. febr. 14. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!