Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Csak én tartom hülyeségnek a...

Csak én tartom hülyeségnek a még most is javában tartó szelfiőrületet?

Figyelt kérdés
Mindenhol mindenki csak szelfizget. Ez miért ennyire jó? Ez csak a jelenlegi társadalom egyik teljesen felesleges szokása.

2016. febr. 12. 23:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát tényleg marhaság. :D Egyszer-egyszer oké.

De képi értéke nulla. Jóformán csak a torzult feje látszik az illetőnek meg a kitekeredett karja. Arról pedig bőven elég 1-2 kép, mi a fenének állandóan felpakolászni? Ja, hogy a kép maradék 8%-án látni kéne valamit? Vagy kicsit máshogy vág pofát? Húúúú.

De ezzel úgy vagyok, hogy sok vizet nem zavarnak az ilyen magamutogató majmok. Letiltom őket, nem nézem, kész. Bár ha elmész valami látványossághoz és ott is a szelfiző hülyéket kell kerülgetni, némelyiket szívesen lelökném. :D

De sajnos vannak ennél nagyobb problémák is. :/

2016. febr. 13. 13:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Így van, köszönöm a véleményeiteket!
2016. febr. 13. 13:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem látok ebben kivetnivalót, engem sokkal jobban zavar, hogy van akinek annyira savanyú a szőlő, hogy még ebbe is beleköt és/vagy még ez is zavarja.

Esküvőfotós vagyok, minden párral akinek az esküvőjét fotózom, szoktunk csinálni a kiscsoportképek után egy szelfít, amit elkereszteltünk welfie-nek, csak mert. Ha ez valakit zavar, azt csak sajnálni tudom. Lehet kövezni. :)

2016. febr. 13. 14:01
 14/14 A kérdező kommentje:

Én nem kövezek senkit sem, elfogadom ilyen témákban mindenkinek a véleményét, annak ellenére, hogy nekem teljesen más.

Azt viszont nem mondanám, hogy zavar. Nem zavar, csak egyszerűen hülyeségnek tartom, és még nem is magát a selfiekészítést, hanem azt, hogy az emberek milyen mennyiségben készítik őket. Normális képeket már nem is csinálnak, csak minden 10. selfie után.

2016. febr. 13. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!