Milyen gép lenne az ideális egy kezdőnek?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni hobbiból vagy majd később talán komolyabban venni a fotózást de konkrétan csak a fehérérzékenységet ismerem (szóval nem nagyon ismerek szakszavakat ,kérlek ha tudsz valami olyan oldalt ami ezeket leírja vagy leírnad itt nekem megköszönném). Én pl. kinéztem egy Nikon D7100-ast de mint mondtam nagyon értek hozzá így nem tudtam semmyilyen objektívet sem kinézni. Amivel szeretnék foglalkozni az a táj és a makrofotózás lenne. Kérlek segítsetek! Előre is köszi : Marci2016. jan. 28. 13:44
11/11 anonim válasza:
Egy könyvet kaptam régebben szülinapomra, most nem tudom előkeresni neked, meg lehet hogy már nem is kapható. Menj be egy nagyobb könyvesboltba és nézd ki hogy mi az ami megfelel az igényeidnek, kérdezhetsz eladókat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!