Videó kamerával, szeretnék felvételt készíteni a TV képernyőről. Nem szoftverrel, hanem direktben. Hogy a legjobb?
Minőség nem számít! A probléma,hogy a felvett videón néha csíkok, vannak máskor nem. Ezt szeretném kiküszöbölni.
Láttam már képernyőfelvételt, ami abszolút sima csíkmentes.
Erre szeretnék választ.
mintha régen lett volna már itt ilyen kérdés, és talán akkor is azt mondtam/gondoltam, hogy ennél nagyobb hülyeséget nehéz csinálni :D
Hogy a legjobb?
sehogy, ez csak rossz lehet
egyébként nem mindegy, hogy milyen képernyő technológiájú készülékről akarsz felvenni
A csíkok leginkább azon múlnak, milyen képernyőt akarsz rögzíteni.
Egyébként a végeredmény minősége a pocséktól az ultrabrutálszarig terjedő skálán fog mozogni.
de mit mondasz? amit linkeltél az pont nem az, mint ami neked kell, mert ezek célszoftverek, te meg kamerával akarod felvenni
Példa: Kamerafelvétel. Közben megy a háttérben egy tv!!!
Közelit a kamera a tv-re- és láthatod. Nem fut,nem vibrál.
Vagy, láthatod a számítógép monitorképét.....stb. (valóban a kép szar!)Régi (fekete/fehér filmeken is már láthatok néha, működő televíziók.
Erről szól a kérdésem.
(Gondolom, én amatőr, talán valami frekvencia modulációs hibát kellene korrigálni?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!