Panasonic lumix dmc-lz40 vagy Nikon Coolpix l840?
Figyelt kérdés
A kettő között gondolkodtam, végül a Panasonic mellett döntöttem. A Panasonic előnye, hogy akkumulátorral működik, míg a Nikon elemmel. A Panasonic anyaghasználata sokkal jobb, a fényképező jobban kézre áll. A Nikon olyan, mint egy játékgép, a külső borítása kritikán aluli.
A boltban tökéletes fényviszonyok mellett mind a két gép gyönyörű képeket készített. A Panasonic sajnos otthoni fényviszonyok mellett elég vacak képeket készít, 3-4 méteres távolságból homályosak az arcok.
Szerintetek kicseréljem a Nikonra? Vagy az is hasonló képeket fog készíteni? Végül is egy árkategória, gondolom olyan nagy különbségek nem lehetnek. Nagyon csalódott vagyok, egy 55.000Ft-os fényképezőgéptől sokkal többet vártam.
2016. jan. 18. 12:10
1/1 anonim válasza:
azon töprengtél már, hogy esetleg a fotósban is lehet hiba, nem csak a technikában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!