Van egy GoPro Hero Session 4. Azt mondták, hogy a hivatalos gopro falitöltővel, vagy autóstöltő egységgel videózás közben tölteni is tudom a készüléket?
Figyelt kérdés
Amit adtak hozzá adatkábelt, tudom vele tölteni, sima 5V- 1A-es töltőfejjel Viszont, amint bekapcsolom nem tölti tovább. Van valakinek Fali vagy autóstöltője? Arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg tölti ez a két termék a kamerát használat közben.
Elég rossz, hogy a time lapse készítése közben lemerül, ha töltőn van akkor is. Segítségetek. Előre is köszönöm. Krisztián
2016. jan. 16. 01:03
1/2 anonim válasza:
Én külső powerbankról táplálom mikor TimeLapse videót csinálok külső helyszínen. Természetesen töltőről is megy, nem válogattam az első miniUSB mobiltöltőt bedugtam ami kéznél volt...
2/2 A kérdező kommentje:
Azóta próbálgattam, de csak a saját micro usb-s kábeljével tölti. Viszont, a múltkor beállítások után, dugtam ra a töltőt. Érdekes is volt, mert nem a piros led villant fel rajta időnként, hanem a "wifit" jelző kék led, s kb 2 óra múlva meg is adta magát. Tegnap pedig elôbb feltettem töltôre, s csak utána kezdtem a beallitasokat. Mikor eliditottam a felvetelt a gopro-n a kis töltôikon megállt, âtváltott sima 3csíkos töltöttséget mutatott. De wifivel 10perc használattal nem nem merült a készülék. Remelem értetted amit itt próbáltam leírni:DD Köszönöm szépen a segítséget.
2016. jan. 17. 06:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!