Melyik a jobb: Nikon vagy Canon?
Itt a kép minősége lenne a lényeg, a többi most nem érdekes. Nagyon sok véleményt hallottam már, de nem tudom eldönteni melyik a jobb képminőségű kamera. Elvileg nagyon kicsit de látszik a különbség. Főleg a tapasztalt felhasználók véleményét szeretném megtudni...
Tehát a kérdés az, van e egyáltalán különbség, ha igen melyik a jobb?
Mire kell? (Hobbi,meló,is-is,...)
Mennyid van rá?
Kiegészítők is kellenek? (objektív,táska,vaku...)
Mennyi időre vennéd? (1-2 év és csere vagy hosszú évek?)
nem vagyok szakmabeli de így is tudom hogy értelmetlen a kérdés.
kb mintha azt kérdeznéd hogy bmw vagy audi a jobb.
véletlenül se említs típust hogy ha netán kérdésedre akad egy szaki akkor esetleg tudja hogy a kettő közül melyik lehet a jobb választás.
Ninon. Vagy Cakin.
Amúgy figyelj mutatok valamit, k**va érdekes.
Ha jobban megfigyeled, az oldal fejléce alatt ott egy üres mező. Hoppáá, az mire való? Miiii? Keresés? VÁÓ! Képzeld, beírod, amit meg szeretnél tudni, jelen esetben hogy "Nikon vagy Canon", és kiadja mind a 13492 pontosan ugyan ilyen kérdést, amire pontosan ugyan azt a választ adták. Mivel mindegyik ilyen kérdés pontosan ugyan ekkora baromság. Na szevasz.
A Jing-Csüan mindkettőnél sokkal jobb, csak a libsi-héber-fasisztoid gyíkemberek nem hagyják érvényesülni a gyártót, mert azonnal tönkretenné a nagy cégeket.
Ez pont annyira értelmes válasz, amennyire a kérdés az volt.
Videózásra de fotózásra is kéne, és hosszú időre. És én úgy vettem észre, hogy a nikon képe jobb mint a canoné, felbontásban és minőségben egyaránt.
És a többi kérdésre érkezett válasz nem válaszolta meg a kérdésem, én azt akarom tudni, hogy van e aki rajtam kívül szintén észre vette már ezt a különbséget.
Lehet nem volt érthető, de az én kérdésem ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!