Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tudom, ezer ilyen kérdés van,...

Tudom, ezer ilyen kérdés van, de melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel tervezünk venni fényképezőgépet (vagyis ő, én csak keresek neki), és kettő között vacillálunk: Canon SX410IS, és Fujifilm S9800.

A Fuji mellett szól, hogy manuálisan állítható, így a továbbiakban jó alapja lehet egy komolyabb gépnek. (szerintem). Viszont drágább. Az érzékelő CMOS a Canon CCD-jével szemben, erre is mondtak jót.

Mit gondoltok, megéri a plusz pénzt, vagy a manuális állításokat félreértettem?

Röviden a mindig elhangzó kérdés: Ti melyiket vennétek a helyünkben?

2016. jan. 13. 20:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"4. Ha azt válaszolnám nem, mit mondanál?"

Ebben az árkategóriában: Nikon 1 S2

2016. jan. 15. 15:05
 12/13 anonim ***** válasza:

A zoom mennyire lenne kihasználva?

Ha nem igazán akkor egy Canon 550D+18-55mm-es obi 70-ért már kapható.

Később pedig majd vesz hozzá objektíveket. Pl. Canon 55-250mm, Canon 70-300mm stb.

Egyébként én preferálnám neki a tükröst! Azon mégjobban meg lehet tanulni a manuális beállításokat, és van rajta automata. :) Gondoljátok meg.

2016. jan. 15. 19:41
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Végül mindent egybe vetve abban állapodtunk meg, hogy bőven elég a Fuji kezdésnek, aztán meglátjuk, egyáltalán lesz-e tovább.

Minden jót!

2016. jan. 17. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!