Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Nikon D5200 vagy Canon EOS 700D?

Nikon D5200 vagy Canon EOS 700D?

Figyelt kérdés

Szerintetek első gépnek melyik legyen? Én a nikon felé hajlok de szeretnék véleményeket, esetleg aki bármelyiket használja leírná a tapasztalatait?

Köszönöm :)

2015. dec. 26. 00:31
 1/1 anonim válasza:

Milyen obikkal nézted a két gépet? Vagy külön veszed a vázat és az objektívet?

Én is vacilláltam a Canon és a Nikon között, és végül Canon 700D-t vettem és nagyon szeretem. Gyönyörű képeket csinál, videózni is tökéletes. De szerintem a 2 gép nagyjából ugyanazt tudja, én úgy választottam, hogy bementem a boltba, megtapiztam, kipróbáltam több gépet, és a Canon sokkal jobban kézre állt és nekem a menürendszere is sokkal érthetőbb, mint a Nikoné. De nem vagyunk egyformák, szóval szerintem te is menj, nézd meg, fogdosd meg, próbáld ki őket és ez legyen a döntő.

2016. jan. 5. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!